• Bästa tandblekmedlet för dig

  Bästa tandblekmedlet för dig

  Idag finns det flera tandblekningsmedel som anser sig vara bäst, även om de inte är det. Tandblekning fick sin enorma popularitet i början av nittiotalet. Till en början kunde man bara få sina tänder blekta hos ens lokala tandläkare. Tandläkarna gjorde sitt yttersta för att promota just deras metoder.

  De vanligaste typerna av irritationerna är irriterat tandkött samt ilningar i sina tänder. Olika tandblkeningsfabrikat har olika andelar väteperoxid, vilket är det som gör tänderna vitare.

  Detta är en myt som byggts på av missbruk av tandblekningsmärken och alldeles för få besök till tandläkaren.Värt att notera att varje av försök var sponsrat av tillverkarna av tandblekningsprodukter. Det är nu möjligt, uppemot alla fall, att nå lika bra resultat hemma som hos en tandläkare.

  En av de mest populära sakerna att göra för utseendet i USA är just att bleka sina tänder. Många kändisar som Britney Spears, Rihanna, Kim Kardashian med flera har blekt sina tänder. De visar sina pärlvita tänder för dig och även du kan numera få samma resultat.

  Du ska dock veta att om du har hål eller större tandskador bör du rådfråga med en odontolog eller tandhygienist innan du gör en tandblekning. Går det bra kommer du se hur missfärgningar från tobak, kaffe och rött vin försvinner.

  Whitening-trandkräm är en annan sak som blivit väldigt populär. Det är dock inte alls samma sak som tandblekning. Det är dock värt att prova ifall du har mindre missfärgningar. Vill du ha ett bättre resultat råder jag dig att bleka tänderna.

  Att bleka tänderna har verkligen slagit stort. I vårt samhälle idag eftersom alla vill ha det jämförbara vackra leende som deras favoritkändis har. Och det finns mångaTV-stationer som Style, E Entertainment, Extra, OK! Magazine, VH1, oss nyheter & World Report och Fox News Channel som hela tiden visar reklam för olika typer av tandblekningar. Många bleker nu tänderna även fast de inte har speciellt gula tänder, utan de vill ha kritvita tänder. Det är upp till var och en.

  Amerikaner spenderar uppemot 2 miljarder dollar på tandblekningsfabrikat och nästan 280 miljoner dollar av gällde tandblekningskit som beställts hem. Populärast är det i åldrarna mellan 40 och 60. Det blir bara populärare och populärare att göra en tandblekning enligt American Dental Association.

  Vissa hävdar att de har den bästa tandblekning system ute på marknaden idag, men du lär dig att det är ett val för inte bara dina kändisar, populära TV-stationer men du konsumenten eftersom det är så bra.


 • Comments

  No comments yet

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Add comment

  Name / User name:

  E-mail (optional):

  Website (optional):

  Comment: